Hotelservice

Bij aankomst is uw bed opgemaakt en zullen er per persoon 2 handdoeken voor u klaar liggen. Tevens zijn er keukendoeken en is er toiletpapier aanwezig. Indien u schoon bedlinnen wenst, extra handdoeken en/of keukendoeken is dit tegen betaling verkrijgbaar.

U bent zelf vrij om, naast uw reisbagage, bijvoorbeeld etenswaren en dranken mee te nemen. Het meenemen van extra logies, zoals  luchtbedden, is niet toegestaan.

Tussentijdse schoonmaak is niet inbegrepen. Indien gewenst kunt u dit tijdens uw verblijf tegen betaling bijboeken.
Bij een verblijf langer dan 7 overnachtingen is een tussentijdse schoonmaak verplicht.

Annulerings- en betalingsvoorwaarden

Onderstaande annuleringsvoorwaarden zijn geldig voor reserveringen tot 28 overnachtingen met een maximum van 3 studio’s/appartementen per reserveringen.

Tot 48 uur voor aankomst is kosteloze wijziging of annulering slechts mogelijk bij een reservering met het flexibele tarief. In alle andere gevallen zal het volledige bedrag dat verschuldigd is voor de gehele periode waarvoor oorspronkelijk is geboekt in rekening worden gebracht.

Wanneer u niet verschijnt om in te checken wordt het volledige bedrag dat verschuldigd is voor de gehele periode waarvoor oorspronkelijk is geboekt in rekening gebracht.

Indien u uw verblijf beëindigt voor de vertrekdatum is er in geen geval recht op restitutie. Tevens zal er bij annulering na de aankomstdatum in geen geval terugbetaling plaatsvinden.