EEN THUISBASIS VOOR REIZIGERS
VOOR KORT EN LANG VERBLIJF

Reis je voor zaken? Meld je aan en ontvang direct een kortingscode voor je zakelijke overnachting. Wij bieden verblijf aan vanaf 1 nacht tot long stay. Bij Hotel Residentie Vlissingen reserveer je eenvoudig en snel een overnachting. Profiteer van de best beschikbare prijs met flexibele annuleringsvoorwaarden. Als zakelijke gast boek je altijd met net dat beetje extra voordeel. 
De kortingscode kan je voor meerdere reserveringen gebruiken, en is geldig t/m 31 december 2024.

Hotel Residentie Vlissingen is gunstig gelegen in het centrum van de stad en toch gemakkelijk en snel bereikbaar vanaf de snelweg.
Onze studio’s en appartementen zijn volledig zelfvoorzienend en daardoor uitermate geschikt voor zakelijke reizigers. In de nabijheid zijn vele mogelijkheden om lekker uit eten te gaan. Maar je hoeft de deur niet uit, je kan ook je eigen kok zijn. Liever een maaltijd laten bezorgen? Hier zijn ook tal van opties, wij regelen dit graag voor je!
Wens je meerdere (terugkerende) nachten te boeken of een accommodatie voor een langere periode te reserveren? Neem dan contact met ons op, we doen je graag een passend aanbod.