U kunt inchecken vanaf 15.00 uur, indien u vroeger aankomt is het mogelijk om uw bagage ter bewaring af te geven bij de receptie, zo kunt u alvast de omgeving verkennen.

Checkout is om 10.30 uur. Wilt u nog niet naar huis en geniet u liever nog een dagje van het mooie Zeeland? Ook bij checkout geldt dat u uw bagage nog even bij ons achter mag laten.
Indien u gebruik wilt maken van een late checkout is dat mogelijk o.b.v. beschikbaarheid. Bij een late checkout kunt u tot 17.00 uur van uw studio of appartement gebruik maken. De kosten bedragen € 35,-.

Huisdieren zijn niet toegestaan in de studio’s en appartementen van Residentie Vlissingen.

Indien u bij ons geboekt heeft, geeft ons online keycard systeem u de mogelijkheid om ook buiten de openingstijden van de receptie te arriveren. Heeft u geen smartphone? Neem dan contact op met de receptie.

Er is een gezamenlijke afgesloten fietsenstalling waar u als gast gebruik van kunt maken.

» Navigeer eerst naar de Vlamingstraat. U komt dan bij de achterzijde van het gebouw, waar zich een kiss & ride bevindt. Voor het in- en uitchecken en het in- en uitladen van uw bagage mag hier kort worden geparkeerd.
» Op 400 m van Hotel Residentie Vlissingen bevindt zich een grote parkeerplaats, gelegen aan de Koningsweg, deze wordt aangegeven met P Arsenaal.
Wanneer u rechtstreeks bij Hotel Residentie Vlissingen reserveert ontvangt u bij aankomst een parkeervergunning waarmee u gedurende uw verblijf hier gratis kunt parkeren. Indien u via een touroperator heeft geboekt dan kunt u hier parkeren voor € 2,00 per uur, de eerste 3 uur zijn gratis. Het dagtarief is € 8,50 in het hoogseizoen, in het laagseizoen betaalt u € 4,-.
» Het is ook mogelijk om uw auto in een garage te parkeren. Parkeergarage Scheldeplein bevindt zich op korte afstand van het hotel. Let op; uitrijden is mogelijk tot een half uur na sluitingstijd van de garage.

» Met de trein: Vlissingen heeft 2 keer per uur een directe intercity verbinding naar Amsterdam. Vertrektijden: de treinen vertrekken om 9 minuten voor het hele en 9 minuten voor het halve uur.
Aankomsttijden: de treinen komen aan om 9 minuten over het hele en 9 minuten over het halve uur.
Alle treinen die vanuit de richting Roosendaal komen, hebben hun eindpunt in Vlissingen. Het Vlissingse station ligt iets oostelijk van het centrum. Te voet is de afstand naar Hotel Residentie Vlissingen een klein half uur.
» Met de bus: Neem dan lijn 56, 57 of 58. Stap uit bij de halte Scheldestraat, het is vanaf hier slechts 10 minuten lopen naar Hotel Residentie Vlissingen.
» Met de taxi: Vraag uw taxi chauffeur dan om u af te zetten aan de achterzijde van ons gebouw, aan de Vlamingstraat.

Alle studio’s en appartementen zijn rookvrij. Het is ook verboden om op onze binnenplaats te roken. Roken is enkel buiten ons gebouw toegestaan.

Uw studio is van alle gemakken voorzien, zo zijn een Nespresso apparaat, een combimagnetron, inductiekookplaat en een vaatwasser aanwezig.

Bij aankomst zullen er per persoon 2 handdoeken voor u klaar liggen. Tevens zijn er keukendoeken en is er toiletpapier aanwezig. Indien u extra handdoeken en/of keukendoeken wenst, is dit tegen betaling bij de receptie verkrijgbaar.

Indien u niet beschikt over een creditcard en daardoor geen reservering kunt maken via onze website neem dan contact op met onze receptie. Wij maken graag de reservering voor u. Contacteer ons via info@residentievlissingen.nl of +31-(0)118 221 042.

Tussentijdse schoonmaak is niet inbegrepen. Indien gewenst kunt u dit tijdens uw verblijf tegen betaling bijboeken. Bij een verblijf langer dan 7 overnachtingen is een tussentijdse schoonmaak verplicht.+31-(0)118 221 042.