Reserveringsvoorwaarden

Hotelservice

Bij aankomst zijn de bedden opgemaakt en liggen de handdoeken klaar. De tussentijdse schoonmaak en wisseling van bedlinnen en handdoeken zijn niet inbegrepen, deze kunnen tijdens het verblijf tegen betaling worden bijgeboekt.

Annulerings- en betalingsvoorwaarden

Onderstaande annuleringsvoorwaarden zijn geldig voor reserveringen tot 28 overnachtingen, met een maximum van 3 studio’s / appartementen per reservering.

De verhuurde studio’s en appartementen kunnen alleen worden geannuleerd of gewijzigd bij een flexibel tariefplan.

Niet-restitueerbare tarieven kunnen niet worden geannuleerd of gewijzigd. Het volledige bedrag wordt op de dag van reserveren in rekening gebracht voor de hele periode zoals oorspronkelijk geboekt.

Het flexibele tarief kan tot 48 uur voor aankomst kosteloos worden geannuleerd. Het volledige reserveringsbedrag dient 7 dagen voor aankomst te zijn betaald. Als de boeking meer dan 48 uur voor de incheckdatum wordt geannuleerd, wordt het volledige bedrag terugbetaald.

Als de boeking minder dan 48 uur voor voor de incheckdatum wordt geannuleerd of als de huurder niet komt opdagen om in te checken, wordt het volledige bedrag in rekening gebracht voor de hele periode zoals oorspronkelijk geboekt.

Annuleringen na de incheckdatum worden in geen geval terugbetaald.

Alle annuleringen of wijzigingen moeten via e-mail worden gedaan:

info@residentievlissingen.nl