EEN THUISBASIS VOOR REIZIGERS
VOOR KORT EN LANG VERBLIJF

Reist u voor zaken? Meld u aan en ontvang direct een kortingscode voor uw zakelijke overnachting. Wij bieden verblijf aan vanaf 1 nacht tot long stay. Bij Hotel Residentie Vlissingen reserveert u eenvoudig en snel uw overnachting. Profiteer van de best beschikbare prijs met flexibele annuleringsvoorwaarden. Als zakelijke gast boekt u altijd met net dat beetje extra voordeel. 
De kortingscode kunt u voor meerdere reserveringen gebruiken, en is geldig t/m 31 december 2022.

Hotel Residentie Vlissingen is gunstig gelegen in het centrum van de stad en toch gemakkelijk en snel bereikbaar vanaf de snelweg.
Onze studio’s en appartementen zijn volledig zelfvoorzienend en daardoor uitermate geschikt voor zakelijke reizigers. In de nabijheid zijn vele mogelijkheden om lekker uit eten te gaan. Maar u hoeft de deur niet uit, u kunt ook uw eigen kok zijn. Liever uw maaltijd laten bezorgen? Hier zijn ook tal van opties, wij regelen dit graag voor u!
Wenst u meerdere (terugkerende) nachten te boeken of een accommodatie voor een langere periode te reserveren? Neem dan contact met ons op, we doen u graag een passend aanbod.