Informatie

Parkeren

Bij aankomst en vertrek kan in de Vlamingstraat, achter De Residentie kort worden geparkeerd om de bagage uit en in te laden.

Extra services, o.a. hotelservice

Het bed is voor u opgemaakt en er zijn voldoende handdoeken, keukendoeken, linnengoed en toiletpapier aanwezig. U hoeft hiervan zelf niets mee te nemen. U bent natuurlijk zelf vrij om, naast uw normale reisbagage, bijvoorbeeld etenswaren en dranken mee te nemen. Het meenemen van extra logies, zoals matrassen of luchtbedden, is niet toegestaan.

Tussentijdse schoonmaak en wisseling van bed - en badlinnen is niet inbegrepen.  Indien gewenst kunt u tijdens uw verblijf tegen betaling bijboeken.

Tarieven

Bij Residentie Vlissingen heeft u bij het maken van uw reservering de keuze uit 2 verschillende tarieven.

Een reservering met het non-refundable tarief kan niet meer worden gewijzigd of geannuleerd. Het volledige bedrag dat verschuldigd is voor de gehele periode waarvoor oorspronkelijk is geboekt zal in rekening worden gebracht.

Bij een reservering met het flexibele tarief is kosteloze wijziging of annulering mogelijk tot 48 uur voor aankomst. Wanneer minder dan 48 uur voor de incheckdatum wordt geannuleerd zal het volledige bedrag dat verschuldigd is voor de gehele periode waarvoor oorspronkelijk is geboekt in rekening worden gebracht.

Annulering en no show

Tot 48 uur voor aankomst is kosteloze wijziging of annulering slechts mogelijk bij een reservering met het flexibele tarief. In alle andere gevallen zal het volledige bedrag dat verschuldigd is voor de gehele periode waarvoor oorspronkelijk is geboekt in rekening worden gebracht.

Wanneer de gast niet verschijnt om in te checken wordt het volledige bedrag dat verschuldigd is voor de gehele periode waarvoor oorspronkelijk is geboekt in rekening gebracht.

Bij annulering na de aankomstdatum zal in geen geval terugbetaling plaatsvinden.

Verblijf

Een verblijf in Residentie Vlissingen is inclusief:

  • opgemaakte bedden bij aankomst
  • handdoeken

Bijkomende kosten

  • verblijfsbelasting en administratiekosten
  • tussentijdse schoonmaak
  • wisseling handdoeken
  • verschoning bedlinnen